تحولات منطقه

۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۱
کد خبر: ۸۵۱۴۶۶

مدیرکل مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی کشور، تولید سالانه گوشت دام سبک و سنگین را حدود ۹۰۰ هزار تن برآورد کرد و گفت: ارتقای تولید در ازای یک راس دام مولد در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد.

برآورد تولید ۹۰۰ هزار تن گوشت قرمز در کشور
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، عباس اکبری شریف جمعیت دام سبک کشور از گونه گوسفند و بز را ۶۴ میلیون راس و جمعیت دام سنگین را ۷.۵ میلیون راس شامل گاو و گوساله عنوان کرد.

مدیرکل مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی کشور اظهار کرد: ۴۳ درصد از تولید گوشت قرمز کشور از محل دام سبک گوسفند و بز صورت می‌گیرد.

وی با بیان این که معمولا وزن زمان کشتار دام سبک بین ۳۵ تا ۴۵ کیلوگرم است، تصریح کرد: سالانه تقریبا ۳۷۰ هزار تن گوشت قرمز از محل دام سبک کشور تولید می‌شود.

اکبری شریف بیان کرد: از ۷.۵ میلیون راس دام سنگین شامل گاو و گوساله، سالانه نزدیک به ۵۳۰ هزار تن گوشت قرمز تولید می‌شود.

مدیرکل مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی کشور تاکید کرد: از مجموع این دام‌های سنگین کشور ۱.۷ میلیون راس گاو اصیل شامل هلشتاین، سمینتال، جرزی و مونت بیلیارد و حدود ۳.۹ میلیون راس گاو آمیخته و الباقی دام بومی گاومیش و شتر است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.